Over mij

Hi en welkom op mijn pagina. Mijn naam is Zenzi, bijna 30 jaar jong en woonachtig in het midden van ons land. Ik ben de eigenaresse en het gezicht achter PrettyOrganized partyplanning.
Eindelijk heb ik de sprong in het diepe gewaagd en ga ik doen wat ik het liefst doe, jouw feest organiseren en decoreren! Ik wil mijn liefde en passie voor gender reveals, babyshowers en kraamfeesten overbrengen naar mijn (toekomstige) klanten en hun het zelfde gevoel laten ervaren als dat ik zelf destijds heb gehad: WAUW!

Ik heb de cursus ´van Passie naar Partyplanner´ en ´Party´s plannen als een Pro´ gevolgd bij Fabienne van Eerste Hulp Bij Partyplanning en wat is dat een goede keus geweest. Dit was het laatste zetje dat ik nodig had om een eigen partybedrijf te starten en mijn droom na te jagen.
Liefdevol, enthousiast, meedenkend en organisatorisch: een aantal kernwoorden waar wij ons aan kunnen meten.
Vol liefde zullen wij jullie feest verzorgen en jullie ontzorgen in al het geregel, enthousiast om een prachtig feest neer te zetten en meedenkend omdat we alles willen waarmaken waar over gedroomd wordt, er wordt gedacht in oplossingen.

Binnenkort kennismaken? Leuk! Neem contact op via ons contactformulier, email of per telefoon en hopelijk ontmoeten we elkaar snel.

Veel liefs!