Wat anderen over ons zeggen

Last minute besloten om mijn vaders 60e verjaardag te vieren, hiervoor heb ik PrettyOrganized benaderd en ze heeft alles tot in de puntjes geregeld. Niets was haar te gek, mijn vader was weg van de versiering. Bij de volgende gelegenheid boek ik haar zeker weer.
Ook komt ze netjes op het afgesproken tijdstip en is het een superleuke vrouw! Kortom niks te klagen!

Mandy

Ik ben verrast met een hele mooie babyshower! Alles was tot in de puntjes verzorgt en zag er echt prachtig uit! Echt een aanrader voor toekomstige mama’s om hen mee te verrassen!

Zoë

Zodra je met je wensenlijstje komt wordt er meteen met je mee gedacht. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Nu voor een kinderfeestje en een vrijgezellenfeest alles leuk opgemaakt en versierd! Super blij mee! Volgende feestje weer PrettyOrganized!!

Ilona

Ik heb Zenzi leren kennen als cursist van mijn opleidingen Van Passie naar Party Planner en Party Plannen als een Pro. Ze is ongelooflijk gepassioneerd, secuur en prettig om mee te werken. Hoe hoog de druk ook is, aan Zenzi zal je het niet merken. Omdat ze alles tot in de puntjes plant, hoef je nergens aan te denken. Zenzi heeft het onder controle. Je feest is bij haar dan ook in goede (en vooral creatieve) handen!

Fabienne

Lieve Zenzi,

Je weet echt wat je doet in je werk en hoe je iemand tevreden stelt! Je begrijpt iemand gelijk en pakt het dan ook snel genoeg aan! Bij jou hoeft niemand te wachten op antwoorden je reageert altijd gelijk! Levert super goeie producten waarbij me ballonnen wel een week aan het plafond hingen! Ik vind jou echt een aanrader en zal altijd al mijn prachtige feesten en partijen bij je laten organiseren! Je bent een topper!!!!

Danique

Wat een fijne samenwerking!
Zenzi luister naar je wensen & communiceert fijn & snel!

Naomi Malika

De balloncijfers waren precies zoals ik wilde!
Super vriendelijk & snel contact via whatsapp.
Zou hier zeker vaker wat bestellen.

Romy

Wat een ontzettend goede ervaring heb ik met PrettyOrganized partyplanning ! Denkt overal aan en kan ontzettend goed schakelen als het even anders moet dan normaal! Mede dankzij de goede service van Zenzi hebben wij een fantastische bruiloft gehad! Het zag er mooier uit dan wij van tevoren konden bedenken.

Kelly

Voor mijn 25e heb ik de aankleding gedaan bij PrettyOrganized partyplanning. Super tevreden over en wat een super lieve meid. Aantal dagen plezier van gehad.

Daphne

Heb je zelf ook een (goede) ervaring en wil je een recensie schrijven? Dat kan uiteraard!

Op deze pagina kun je een recensie achterlaten.